articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ai grija de sanatatea ta si de cea a mediului inconjurator – EcologMed

Ai grija de sanatatea ta si de cea a mediului inconjurator – EcologMed

🕔19.Feb 2014

Deseurile reprezinta o problema de mediu, una sociala si economica, cu care se confrunta societatea moderna. Pentru gestionarea lor au fost stabilite numeroase politici de prevenire si combatere. Managementul rational al deseurilor poate proteja sanatatea publica si poate fi benefic pentru mediu, favorizand in acelasi timp, conservarea resurselor naturale.

Indiferent de provenienta deseurilor si de generatorii care le produc, acestea trebuie sa fie eliminate intr-un mod eficient si in conditii depline de siguranta, in cazul in care acestea nu se pot reutiliza/ recicla intrucat prin natura lor, deseurile reprezinta atat o sursa de poluare, cat si un izvor de materii prime secundare.

Societatea EcologMed pune la dispozitia clientilor sai, in special a unitatilor medicale private (cabinete medicale si stomatologice, laboratoare de analize medicale, laboratoare de tehnica dentara, clinici medicale, farmacii, unitati de depozitare a medicamentelor, centre de dializa, centre de plasament, etc.), servicii de neutralizare a deseurilor in Timisoara. Colectarea deseurilor din cabinetele respective se face cu o deosebita atentie, in recipienti pe care vi-i oferim gratuit. Ne prezentam la fata locului in functie de orarul unitatilor si de optiunea personalului medical. Dupa ce au fost colectate, deseurile infectioase sunt transportate in siguranta in incintele speciale, dotate corespunzator, ale firmelor colaboratoare, pentru a fi neutralizate prin sterilizare termica. Deseurile anatomo-patologice sunt neutralizate prin incinerare.

Gradul de periculozitate al deseurilor este unul foarte ridicat, de aceea acestea trebuie sa fie manipulate de catre un personal experimentat, bine instruit si pregatit pentru a face fata cu succes celor trei operatiuni pe care trebuie sa le indeplineasca: colectare, transport si neutralizare. Gestionarea corecta a deseurilor trebuie realizata in mod integrat, constientizand consecintele pe termen lung a deciziilor adoptate, lucru pe care echipa companiei EcologMed din Timisoara il stie de atata timp. Dispunem de tehnologie de ultima generatie care ne sustine in activitatea pe care o desfasuram, colaborarile cu diverse companii de specialitate avand acelasi scop, dar si cel de a asigura furnizarea unor servicii ireprosabile, fara niciun fel de risc.

Bazele societatii EcologMed au fost puse in anul 2007 din dorinta de a aduce un aport semnificativ in domeniul managementului deseurilor, in special al celor medicale existente pe raza judetului Timis. Standardele dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt gandite special pentru a putea oferi clientilor nostri, servicii la cele mai inalte standarde de calitate si o atmosfera calda si prietenoasa. Putem spune ca experienta pe care am castigat-o de-a lungul celor 7 ani de existenta pe piata romaneasca, ne-au fost de ajuns pentru a ne contura o imagine profesionista si pentru a satisface un numar considerabil de solicitari venite din partea clientilor. Parteneriatele pe care le-am incheiat atat cu acestia, cat si cu firmele colaboratoare, s-au bazat intotdeauna pe corectitudine, respect, promptitudine, amabilitate, eficienta si profesionalism. Ne intereseaza sanatatea mediului si a generatiilor prezente si viitoare, de aceea facem tot posibilul pentru a gestiona cu eficacitate, procesele de neutralizare a deseurilor.

Fiecare nevoie poate fi diferita, insa, in final, aceasta are un singur scop: acela de a proteja natura si sanatatea oamenilor, iar noi suntem bucurosi sa intreprindem actiuni specifice in acest sens.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de