articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

🕔30.Sep 2019

Acesta intervenție chirurgicală are mai multe plusuri, așa cum ar fi: îmbunătățește aspectul, corectarea unui defect fie provocat de ceva, fie că merge vorba de un defect de la naștere.  Toate părțile nasului pot fi modificate: mărimea nasului, vârful, sau orificiile nazale.

Dacă dorești ca nasul tău să arate mai bine, se recomanda ca cel care s-a adresat medicului să fie cât se poate mai optimist în ceea ce privește rezultatele. O astfel de intervenție trebuie să îmbunătățească vizibil linia naturală a feței și trăsăturile ei. Dar cu toate acestea nu există “nas perfect”.

Procedura: pentru remodelarea nasului, inciziile se efectueaza de-a lungul orificiilor nazale, iar în cazuri complicate de-a lungul bazei nasului. Zgârciul și osul urmează să fie modelate la dorință. Chirurgul poate indeparta o mica portiune din os si/sau cartilaj sau poate adauga o grefa de cartilaj.

Deoarece este indepartata numai o mica portiune din cartilaj si/sau din os, structura de ansamblu a nasului se pastreaza, asigurandu-i forma adecvata si un suport structural adecvat in timp.

Efecte adverse frecvente: pot aparea tumefiere si anumite echimoze (vanatai) in jurul ochilor imediat dupa interventia chirurgicala. Acestea se estompeaza incepand cu ziua a treia dupa operatie, dar pot persista pana la doua saptamani.

Complicatii: foarte rar poate aparea sangerare, infectie, dificultati de respiratie, perforatie nazala si dificultati ale mirosului (de obicei temporare datorita tumefierii). In anumite cazuri, exista rezultate nesatisfacatoare ce necesita chirurgie aditionala.

Recuperare: se va monta o atela nazala in prima saptamana dupa interventia chirurgicala. Tumefierea va disparea in timpul primei luni de la operatie, va persista o usoara tumefiere pana la sase luni de la interventia chirurgicala. Forma finala a nasului va fi vizibila dupa vindecarea completa a operatiei.
Se vor evita eforturile fizice timp de trei pana la patru luni de la interventia chirurgicala. Pacientul isi poate relua activitatile normale in doua pana la trei saptamani, fara a ramane semne ale interventiei chirurgicale.

Rezultate: acestea sunt permanente, desi nu previn efectele imbatranirii. De asemenea, traumatismele sau fracturile locale ulterioare vor necesita interventie chirurgicala suplimentara, care devine din ce in ce mai dificila cu fiecare interventie.

Similar Articles
Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Experții trag un semnal de alarmă pentru a preveni pericolul alimentării nesănătoase când un copil

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Această infuzie are efecte minunate pentru corp și organele interne. Ceaiul are în componență plante

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului atrag atenţia că foarte mulţi comercianţi de pe litoral profită

Ce ne recomandă stomatologii?

Ce ne recomandă stomatologii?

Pentru a ne întreține sănătatea orală, e necesar să vizităm regulat un stomatolog, iar o

A mâncat un fast food gustos și în scurt timp a decedat

A mâncat un fast food gustos și în scurt timp a decedat

Un tânăr de 21 de ani din Focşani a murit după ce a consumat produse