articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Agromoto.ro comercializeaza pompe de apa!

Agromoto.ro comercializeaza pompe de apa!

🕔24.Jul 2014

logo-8Daca ai nevoie de un dispozitiv pentru a obtine apa din puturi si fantani, Agromoto.ro are solutia ideala pentru tine. In acest caz, ai nevoie de pompe de apa, care reusesc sa alimenteze cu apa diversi consumatori. Achizitioneaza astfel de produse la preturi convenabile din magazinul online Agromoto.ro. Aceste pompe de apa sunt echipamente electrice utilizate cu succes pentru transportul apei din puturi, fantani, chiar si lacuri, eficiente si extrem de usor de utilizat. Comenzile se pot realiza rapid si usor, preturile sunt cele mai bune, iar livrarea se face in scurt timp (24-48 de ore).

Mai mult decat atat, in magazinul online Agromoto.ro gasesti si accesorii pentru pompele de apa, cum ar fi: racorduri din aluminiu, furtun de aspiratie, reductie, piston pompieri, racord de imbinare si rola pentru furtun. Acum ai ocazia de a comanda simplu si rapid din confortul casei tale produsele pe care le doresti fara a mai fi nevoit sa alergi prin magazine in cautarea unor produse de marca. Pe site-ul companiei sunt afisate caracteristici ale fiecarui produs in parte, imagini, preturi si alte detalii tehnice, avand si posibilitatea de a le compara pentru a alege performantele de care ai nevoie.

Pompe de apa – calitate si eficienta!

Pompele de apa sunt alcatuite din 3 componente de baza, si anume: un motor electric, o unitate de pompare si o carcasa. Fantele de apa ale pompelor absorb apa si o imping catre consumatori cu ajutorul unui grup de pompare. Vei gasi in acest magazin online o gama larga de modele de pompe de apa, de la motopompe si pana la pompe submersibile, pompe de suprafata sau hidrofoare, in functie de necesitatile tale. Pompele de suprafata au o adancime maxima de aspiratie, dar si o inaltime maxima de refulare. In schimb, pompele submersibile au o inaltime maxima de refulare, intrucat ele functioneaza atunci cand sunt introduse in lichidul care se doreste a fi pompat.

In cadrul magazinului online vei gasi o varietate de modele pe care le poti comanda acum mai simplu si mai usor. Motopompele sau pompele de apa motorizate se utilizeaza in special la gradinarit, irigatii si stingerea incendiilor. Pe site vei intalni o multime de modele de motopompe, apartinand unor marci renumite in domeniu ce prezinta numeroase avantaje. Pompele submersibile se pot scufunda in apa si te pot ajuta sa uzi o gradina, sa alimentezi o casa cu apa sau sa evacuezi apa dintr-un beci inundat. Pe de alta parte, hidroforul este un echipament extrem de util, fiind o sursa de alimentare cu apa potabila, mai ales in cazul in care locuiesti intr-o zona in care nu ai acces la reteaua nationala de alimentare cu apa potabila.

Cine ofera pompe de apa?

Infiintata in Dolj, compania Agromoto ofera in magazinele fizice, cat si in magazinul online produse de calitate si consultanta gratuita. Comanda online sau telefonic produsele pe care le doresti, iar operatorii iti pot da informatii suplimentare, preluandu-ti comenzile in cel mai scurt timp. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a magazinului online sau solicita asistenta unuia din reprezentantii firmei Agromoto.

 

Datele de contact ale firmei Agromoto

Adresa firmei: Str. Morii, Nr. 28, Breasta, Dolj

Telefon: 0741 122 500

Email: agromoto.ro@gmail.com

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare