articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Agentie imobiliara Bucuresti – Cele mai bune anunturi sunt la Otho Estate!

Agentie imobiliara Bucuresti – Cele mai bune anunturi sunt la Otho Estate!

🕔03.Sep 2015

Otho Estate, o agentie imobiliara Bucuresti, isi asteapta clientii cu cele mai bune oferte de pe piata. Esti student si ti-ar placea sa locuiesti intr-o garsoniera? Vrei sa te muti in Capitala, dar nu ai apartament inchiriat? Ia legatura cat mai repede cu reprezentantii Otho Estate! Acestia te vor ajuta sa-ti gasesti locuinta potrivita.

Agentie imobiliara Bucuresti – oferte variate, preturi diverse

In momentul in care incepi sa-ti cauti locuinta, este bine sa ai deja stabilite cateva date. Trebuie sa stii in ce cartier vrei sa locuiesti, ce fel de spatiu rezidential vrei – apartament, garsoniera sau casa –, ce facilitati sa nu lipseasca din locuinta etc. Pentru a-ti fi mai usor, dupa ce ti-ai stabilit aceste lucruri, intra pe site-ul Otho Estate, o agentie imobiliara Bucuresti, si introdu-le in campurile de cautare. Imediat ce apesi pe butonul “Cauta” ti se va deschide o lista cu locuintele selectate in functie de filtrele tale. Aceasta este o metoda extrem de simpla de cautare a unui apartament, spre exemplu, intrucat nu mai pierzi timp parcurgand anunturile de la Mica publicitate, nu-i mai suni pe proprietari si nici nu mai mergi in oras ca sa vezi locuintele.

Aceleasi filtre pot fi utilizate cu succes si atunci cand vrei sa-ti cumperi casa. In loc de Inchirieri, alegi Vanzari. Daca intri pe un anunt, dar ai vrea sa citesti si altele, nu e nevoie sa te intorci la home page-ul site-ului. Imediat sub primul anunt vei gasi oferte similare, iar mai jos sunt trecute datele de contact ale agentului imobiliar cu care poti lua legatura.

Toate anunturile de pe site au imagini atasate si informatii suplimentare despre dimensiunea locuintei, pretul de inchiriere / vanzare, confort, numar de camere, etajul la care e situata, facilitati. Cu totii suntem interesati daca o garsoniera, spre exemplu, are centrala sau repartitoare, daca usa e metalica, daca blocul are interfon, daca bucataria e dotata si utilata cu tot ce trebuie s.a.m.d.

Otho Estate – o agentie imobiliara Bucuresti cu servicii complete

Interesant este ca pe site-ul otho.ro nu vei gasi doar anunturi de inchirieri / vanzari, ci si sfaturi despre cum sa-ti amenajezi locuinta, cum sa integrezi in decor anumite obiecte, cum sa-ti incropesti un spatiu de lucru in apartament etc.

Nu mai pierde timp cu anunturile de la Mica publicitate! Discuta cu un agent de la Otho Estate despre posibilitatea inchirierii unui apartament in Capitala. Zilnic vei avea la dispozitie o lista de anunturi alese in functie de conditiile tale, din care vei putea alege ce iti place cel mai mult.

Clientii de pana acum s-au declarat foarte multumiti de serviciile oferite de aceasta agentie imobiliara Bucuresti, nu doar pentru ca au fost tratati cu seriozitate si profesionalism, ci si pentru ca si-au gasit foarte repede locuinta la care visau, au primit oferte care s-au pliat pe necesitatile lor si nu au scos multi bani din buzunar.

Noteaza-ti in agenda datele de contact ale Otho Estate. Aceasta agentie imobiliara Bucuresti isi asteapta clientii cu cele mai bune oferte!

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, bd. Nicolae Titulescu, nr. 1, Sector 1

Telefon: 0311.006.381, 0747.169.616