articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Agentia Casa Funerara N.F.R. – servicii funerare complete

Agentia Casa Funerara N.F.R. – servicii funerare complete

🕔26.Feb 2013

Cu atatea ‘teatre de operatiuni’ deschise peste tot in lume, se tot aduce in discutie pacea mondiala si alte subiecte de genul. Motivele pentru deschiderea acestor ‘teatre de operatiuni’ militare sunt foarte cosmetizate si de obicei par sa ascunda adevaratele motive ce stau in spatele actiunilor militare. Au fost initiate astfel de actiuni in Iraq, Afganistan, Orientul Mijlociu si lista poate continua.

Motivele nu sunt foarte clare, dar un lucru cert este acela ca apar victime. Este trist cand auzim prin mass-media de un erou national cazut pe campul de lupta.

Corpurile trecute in nefiinta ale acestor eroi nationali nu vor ramane, totusi, cazute pe campul de lupta. Exista firme specializate, in Romania, pentru repatrierea trupurilor neinsufletite.

Una dintre cele mai vechi firme de pompe funebre, infiintate in 1976, este Agentia Casa Funerara N.F.R. Experienta vasta i-a invatat pe acestia ca dintre toate experientele vietii, trecerea in nefiinta a cuiva drag, este cel mai dureros si tragic moment. Daca acest eveniment nefericit si dureros se intampla si undeva in strainatate atunci lucrurile se complica si mai mult.

Din acest motiv,  Agentia Casa Funerara N.F.R. vine in ajutorul celor ce doresc repatrierea trupurilor neinsufletite. Agentia poate desfasura acest proces atat in tari din Europa, cat si in oricare alta tara de pe suprafata Pamantului. Se va asigura un transport sigur, prompt si profesionist. Pretul repatrierii este unul foarte avantajos, indiferent de mijlocul de transport sau de locatia in care se afla trupul decedatului.

Pe langa aceste servicii funerare de repatriere, Agentia Casa Funerara N.F.R. poate asigura un pachet complet de servicii, astfel incat clientii firmei sa treaca mai usor peste momentele grele si dureroase si sa poata duce la bun sfarsit ritualul inmormantarii.

Acest pachet complet de servicii funerare contine urmatoarele activitati:

 •            constatari ale deceselor. Agentia Casa Funerara N.F.R. se poate ocupa integral cu partea de constatare a decesului;
 •            Imbalsamari.
 •           Sicrie. Agentia bucuresteana comercializeaza o gama foarte variata de scirie, in numar de 55 de modele. Sicrie italienesti, sicrie din brad,  tei, frasin, nuc, stejar sau de mahon original italian. Se considera ca sicriul cu cat este mai aspectuos, cu atat ‘viata de dincolo’ va fi una mai plina de satisfactii.
 •           Transport intern si international. Acest serviciu se realizeaza de soferi profesionisti ce conduc masini specializate in astfel de transporturi. In functie de caz, autoturismul poate fi dotat cu sistem frigorific.
 •           Repatrieri decedati;
 •           Coborare decedat;
 •           Coliva;
 •           Restaurant pentru desfasurarea mesei comemorative. Aici, bucatarii nostrii, vor prepara alimentele pentru masa comemorativa. In traditia romaneasca, acest obicei se aplica pentru ca se spune ca alimentele preparate vor hrani decedatul pe parcursul ‘drumului’ catre ‘viata de dincolo’.
 •           Jerbe, Coroane.
 •           La cerere se pot intocmi actele necesare ajutorului de inmormantare oferit de institutiile locale.
 •           Tot la cerere se poate obtine o apropare din partea IML pentru incinerare.

Asadar, acest pachet complet de servicii funerare vine in ajutorul clientilor. Datorita socului, unii dintre ei nu sunt apti pentru desfasurarea in bune conditii a acestui ritual, iar aici este ajutorul pe care vi-l ofera Agentia Casa Funerara N.F.R.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile funerare nu ezitati sa contactati firma noastra !

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se