articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
A&G DATA – Daca aveti nevoie de experti in evaluari imobiliare

A&G DATA – Daca aveti nevoie de experti in evaluari imobiliare

🕔07.Feb 2014

Evaluarea si reevaluarea bunurilor imobile se realizeaza cu diferite prilejuri si scopuri: impozitare, confiscare, nationalizare, scoatere sub orice forma din posesie etc. In cazul in care aveti nevoie de experti in domeniul evaluarii bunurilor imobile, aveti nevoie de gasirea unor persoane care sa intocmeasca rapoarte de evaluare bunuri imobile in cel mai scurt timp posibil, si cu cat mai putina birocratie. O companie care va pune la dispozitie evaluari imobiliare prin experti evaluatori cu o experienta vasta atat in cadrul evaluarilor de proprietati imobiliare precum apartamente, terenuri, case, spatii comerciale si industriale, cat si in evaluarile de bunuri mobile: utilaje, autoturisme si altele este A&G DATA din Giurgiu.

Cu experti evaluatori autorizati de Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania, aceasta firma va vine in ajutor atunci cand aveti nevoie de evaluarea bunurilor imobile de orice fel. In exercitiu, expertii evaluatori respecta standardele de evaluare aplicabile pe teritoriul Romaniei conform legislatiei si armonizate la standardele internationale din acest domeniu. Ei ofera clientilor informatii reale cu privire la piata de imobiliare si bunuri mobile, si stabilesc valoarea corecta de piata a bunurilor aflate in proprietate, pentru diverse scopuri.

Evaluarea bunurilor imobile A&G DATA este una din cele mai raspandite ramuri ale activitatii de evaluare si consta in estimarea valorii terenurilor si constructiilor. Conform  legislatiei,  sub notiunea de bunuri imobiliare sunt considerate: terenurile, portiunile de subsol, plantatiile prinse de radacini, cladirile, constructiile si alte lucrari legate strans de pamant, adica toate bunurile a caror deplasare nu este posibila fara a cauza prejudicii considerabile destinatiei lor.

Evaluarile de bunuri imobile presupun precizarea ipotezelor (considerarea documentelor ca referinte credibile si obiective, caracterul liber de sarcini al proprietatilor, presupusa inexistenta a unor conditii neaparente ale proprietatii care sa influenteze valoarea stabilita, conformarea proprietatilor cu reglementarile etc.), si a conditiilor limitative specifice (limitarea consideratiilor asupra continutului raportului si asupra raspunderii evaluatorului la nivelul informatiilor disponibile pentru evaluator si la nivelul raspunderii normale a evaluatorului pentru astfel de demersuri).

Pentru determinarea valorii estimate a bunurilor imobile in scopul impozitarii, se utilizeaza atat datele din cadastrul bunurilor imobile, cat si datele privind valoarea bunurilor imobile furnizate de autoritatile administratiei publice locale. Metodele de evaluare variaza in functie de precizarile entitatii care ordona evaluarea (in cazul evaluarilor obligatorii), si de datele concrete ale fiecarei situatii de evaluare (datele disponibile, natura obiectului evaluat etc). Modul si conditiile de aplicare a metodelor sunt cuprinse in standardele de evaluare.

A&G DATA va pune oricand la dispozitie servicii profesionale de evaluare si reevaluare pentru orice situatie: intentia de vanzare/ cumparare, aportul in natura, trecerea valorii de piata actuale in contabilitate, stabilirea cotei de impozitare, estimarea valorii pentru care se solicita despagubiri, garantarea de imprumuturi sau evaluarea pentru dosarele de emigrare.

In ceea ce priveste lista documentelor necesare pentru activitatea de  evaluare  bunuri imobile, aceasta trebuie sa contina:

1. Evaluarea terenului;

2. Evaluarea bunurilor imobile comerciale;

3. Evaluarea apartamentelor;

4. Evaluarea caselor de locuit individuale.

Infiintata in anul 2002, A&G DATA este specializata in oferirea serviciilor de evaluare imobiliara si evaluare a bunurilor mobile. Societatea isi desfasoara activitatea in zona de sud-est a Romaniei, in Giurgiu, Ilfov, Bucuresti, Teleorman si Calarasi.

Date de contact:

Ing. Alexandru Stanca

Tel: 0729.95.22.25 / 0762.24.26.39

Email: alex@evaluariaxs.ro

Articol oferit de 2biz.ro  

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in