articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Afteni Developments-Hidroizolatii fundatii. Protectie 100% impotriva apei!

Afteni Developments-Hidroizolatii fundatii. Protectie 100% impotriva apei!

🕔26.Feb 2015

Prezenta apei in structura unei constructii da startul problemelor legate de disconfort si siguranta. Cu alte cuvinte, infiltratiile de apa dauneaza grav nu doar constructiei in sine, ci si sanatatii locatarilor. Surplusul de apa de pe terasa, de pe acoperis sau din fundatie inseamna pagube majore si reparatii capitale. Daca nu vrei sa bifezi renovari ¨fortate¨ (inainte de vreme), construieste inteligent, construieste cu hidroizolatii.

Cauti un specialist in materie de hidroizolatii, inclusiv hidroizolatii fundatii? Raspunsul il gasesti la Afteni Developments, firma din Bucuresti ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii in domeniul constructiilor, mai exact a serviciilor de hidroizolare a diverselor suprafete si nu numai. Avand la dispozitie materiale adecvate si un personal bine organizat, Afteni Developments executa hidroizolatii fundatii pentru orice tip de cladire (rezidentiala, industriala, comerciala, agricola, etc).

Hidroizolatii fundatii – bariera contra apei!

Hidroizolarea caselor/blocurilor nu mai este demult un moft, ci o necesitate. O necesitate pentru toti cei care vor sa se bucure de un camin confortabil, lipist de igrasie, mucegai si umiditate peste limite normale. Prezenta apei in structura unei constructii face de-a dreptu’ ravagii, in sensul ca dauneaza atat rezistentei constructiei cat si stilului de viata a celor care locuiesc in respectiva cladire. In plus, apa provenita din precipitatii poate duce la degradarea betonului si a finisajelor, afectand astfel estetica cladirii.

Daca te-ai saturat sa-ti ploua efectiv in casa, ia atitudine si hidroizoleaza-ti locuinta. Este valabil si in cazul in care te-ai saturat sa-ti vezi muraturile compromise de becurile inundate. In amblele situatii singura alternativa menita sa actioneze ca o bariera impotriva apei este hidroizolatia. Daca pana ieri majoritatea constructorilor utilizau smoala, astazi tehnologia materialelor de impermeabilizare a evolutat.

Hidroizolatiile se efectueaza cu membrane bituminoase, placari cu polistiren extrudat si zidarie de caramida (in functie de nivelul de protectie dorit si in functie de zona in care se realizeaza hidroizolarea propriu-zisa). Lucrarile de hidroizolare se impun nu doar in cazul cladirilor noi, ci si in cazul cladirilor vechi, reabilitate. Efectul este acelasi: protectie 100% impotriva infiltratiilor de apa.

De ce sunt necesare hidroizolatiile pentru fundatii? Simplu: betonul din care este realizata fundatia este afectat din cauza umezelii capilare ce provine din pamant.

Hidroizolatii fundatii, doar prin Afteni Developments!

Hidroizolarea fundatiilor se executa doar de catre personal calificat si doar cu materiale de calitate. Asadar, daca vrei sa ai garantia unor lucrari bine efectuate si de durata, apeleaza la profesionisti. Afteni Developments iti sta la dispozitie!

Lucrarile de impermeabilizare efectuate de Afteni Developments reprezinta solutia cea mai potrivita si mai la indemana pentru a impiedica aparitia disconfortului in locuinte. Pentru hidroizolatii fundatii utilizam doar materiale certificate, cu instalare rapida, indiferent de conditiile climatice.

Prin lucrarile de hidroizolatii fundatii, Afteni Developments garanteaza protectia, izolarea constructiilor intr-un mod eficace, sigur si de lunga durata! In plus, Afteni Developments iti ofera accesul si la tarife foarte avantajoase!

De ce sa pui in pericol confortul caminului cand poti foarte simplu sa alegi Afteni Developments pentru hidroizolatii fundatii?

Pentru informatii suplimentare cu privire la hidroizolatii fundatii, acceseaza www.hidroizolatii.afacereamea.ro. Echipa Afteni Developments te intampina cu servicii gratuite de consiliere. Grabeste-te sa prinzi oferte unice!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică