articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Aderamed Oradea – igienizare 100%

Aderamed Oradea – igienizare 100%

🕔29.May 2013

Vrei sa scapi rapid si ieftin de gandaci, muste sau molii ?

Cauti cei mai buni specialisti in domeniul deratizarii ?

Nu stii la cine sa apelezi pentru o dezinsectie de calitate ?

Apeleaza la Aderamed Oradea, compania care iti ofera cele mai bune servicii in domeniul deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei, la preturi fara concurenta.

Avand experienta semnificativa pe piata romaneasca, Aderamed s-a detasat de restul firmelor de profil prin serviciile de calitate superioara, dar si prin profesionalismul angajatilor, mereu gata sa va ofere o mana de ajutor.

Spre deosebire de concurenta, Aderamed combina metodele traditionale cu ultimele noutati in domeniu, folosind aparatura ecologica, lampi cu raze ultraviolete pentru exterior si interior, benzi adezive si aparate cu ultrasunete.

Compania Aderamed este partenerul ideal daca iti doresti sa scapi rapid si sigur de toti “musafirii” nepoftiti cu care te-ai trezit pe nesimtite.

Specialist in deratizare, dezinsectie si dezinfectie, Aderamed iti garanteaza reusita lucrarilor efectuate, chiar si in cazul celor dificile.

Folosind utilaje performante de ultima generatie si substante chimice avizate de Ministerul Sanatatii, Aderamed acorda o atentie speciala fiecarei solicitari venite din partea clientilor, carora le ofera preturi negociabile.

Dezinfectie garantata 100%

Serviciile de dezinfectie oferite de firma Aderamed partenerilor de afaceri sunt la standarde europene, in timpul lucrarilor efectuate la sediul ori domiciliul clientilor fiind distruse toate microorganismele patogene (in proportie de 99, 99%).

De regula dezinfectia se face in situatiile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara. Specialistii Aderamed cunosc toate secretele si metodele dezinsectiei, utilizand intotdeauna masurile de protectie a muncii si prevenind astfel accidentele si intoxicatiile.

Dezinfectia este foarte importanta pentru oricine, germenii patogeni reprezentand un permanent focar de boli infectioase si parazitare atat pentru om cat si pentru animale, motiv pentru care se impun masuri de prevenire si combatere a acestora.

Toti germenii patogeni sunt eradicati in timpul lucrarilor de deratizare, metoda de decontaminare fiind efectuata cu scopul prevenirii si combaterii infectiilor, dar si a bolilor transmisibile.

Dezinfectia se executa in general prin pulverizarea substantelor speciale, la nivelul suprafetelor infestate, ea fiind de doua feluri:

  • Dezinfectia profilactica (preventiva) – are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie focarul local ce se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.
  • Dezinfectia terapeutica (de combatere) – consta in combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.

Specialistii Aderamed folosesc doar materiale avizate de Ministerul Sanatatii, printre acestea enumerand virkon, clorsept, pinamon sau clorom.

Agentul de dezinfectie folosit in lucrarile speciale este un detergent cu substanta activa (derivat de amoniu absolut nou), ce face parte dintr-o generatie de quaternali cu o activitate bactericida nedepasita de nici un alt produs pe baza de amoniu, existent pe piata la ora actuala. Acesta este puternic bactericid, virucid si fungicid.

Specialistii Aderamed folosesc in timpul dezinsectiilor si Colsept, substanta compatibila cu toti agentii cationici si non-ionogenici.Recomandat pentru locuinte, sali sportive, in dezinfectia si curatarea a podelelor, a peretilor sau a instrumentelor medicale spitale, produsul este avizat de Ministerul Sanatatii, curatand destul de eficient.

Pentru sanatatea ta si a celor dragi tie, alege un partener pe masura !

Aderamed, specialistul servicililor de igienizare !

Contact:

Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: B-dul Dacia, 110, Bl.B1, ap.32
Telefon: 0259-256-782 | 0745-262-923
Fax: 0259-447-690

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o pe reteaua 2biz, beneficiind astfel de reducere de pret!

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică