articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Acoperis verde extensiv la tine acasa

Acoperis verde extensiv la tine acasa

🕔05.Jan 2016

Fiecare dintre noi ne putem intoarce spre natura si putem petrece chiar la noi acasa putin timp in aer liber, inconjurati de plante si de arbusti, beneficiand de un aer mai curat, departe de aglomeratia si poluarea orasului. Daca va intrebati cum este posibil acest lucru, atunci este timpul sa aflati de acoperisurile verzi sunt o varianta ecologica ce ofera insa si protectie intregii cladiri. Daca va doriti un acoperis cu plante mai mici si care nu necesita ingrijire spaciala atunci alegeti un acoperis verde extensiv, iar pentru o adevarata gradina, va putei indrepta spre cel intensiv. Orice alegere faceti, este important sa stiti ca veti beneficia de o oaza verde direct deasupra casei sau chiar a blocului in care locuiti.

Un acoperis verde extensiv ce schimba casa

Daca pana acum aveati casa banala si fara niciun plan estetic, de acum este timpul sa faceti o schimbare si sa aduceti natura mai aproape. Un acoperis verde extensiv este una dintre cele mai bune alegeri din aceasta perspectiva, oferind beneficii multiple atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere al protectiei acoperisului si al economiei la caldura ce se pierde prin acoperis. In cazul in care nu aveti timp pentru a ingriji foarte des acest acoperis verde putei opta pentru varainata unui acoperis verde extensiv ce nu necesita o ingrijire aparte, ci doar ocazionala. Aceasta este formata din plante decorative de dimensiuni mai mici care se intretin foarte usor. Este vorba despre ierburi care nu au nevoie de un strat gros de pamant, astfel nu se va suprasolicita structura de rezistenta a casei. Asadar, acest acoperis verde extensiv va schimba intreaga fatada a csaei si va oferi si avantajele pe parte de economie a caldurii.

Acoperisul extensiv usor de intretinut

Fata de alte tipuri de acoperisuri, cel extensiv este mult mai usor de intretinut, astfel va putea fi montat pe orice caldire. Nu trebuie decat sa mergeti sa inspectai de cateva ori pe an acest acoperis verde extensiv si sa indepartati plantele nedorite. In cazul in care este nevoie se va ingrasa stratul de pamant pentru ca plantele si ierburile sa aiba un strat decorativ deosebit, ca o patura de verdeata. Este foarte important sa stiti ca odata ce plantele s-au stabilizat si au ajuns la maturitate aceste se vor autointretine, nefiind necesare udarea lor deoarece isi vor lua apa din dea de la precipitatii.

Avantajele unui acoperis verde extensiv

In cazul in care ati optat spre un acoperis verde extensiv terbuie sa stiti ca acesta se poate monta pe orice tipuri de cladiri, de la cele mai vechi pana la cele noi. Va veti bucura de o oaza de verdeata si de o protectie a acoperisului, sistemul de scurgere nemaifiind suprasolicitat. Pe de alta parte, o sa faceti economie si la incalzire pentru ca nu se va mai pierde caldura prin acoperis.

Cei care iubesc natura si vor sa se bucure de ea pot alege un acoperis verde extensiv cu plante usor de intretinut. Nu trebuie decat sa apelati la specialistii de pe  www.odu.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare