articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Un acoperis modern are nevoie de invelitori tabla faltuita

Un acoperis modern are nevoie de invelitori tabla faltuita

🕔18.Nov 2014

Daca vrei sa ai parte de o solutie completa, armonioasa si moderna pentru un acoperis exact pe gustul tau, atunci este cazul sa alegi invelitori tabla faltuita. Acest gen de acoperis este elegant si perfect adaptabil la arhitectura moderna a secolului XXI, insa se potriveste si pentru constructiile vechi, adaptandu-se la perfectie, fiind un acoperis fiabil si maleabil in functie de necesitati.

Acorda si tu o sansa invelitorilor din tabla faltuita si vei vedea ca alegerea a fost mai mult decat inspirata, numeroasele avantaje ale acestui tip de acoperis permitandu-ti sa te bucuri de eleganta si confort in acelasi timp.

De unde cumpar invelitori tabla faltuita?

 

Amalind este partenerul potrivit pentru tine cand vine vorba despre invelitorile din tabla faltuita. Aceasta companie are peste 10 ani de experienta in domeniul constructiilor si iti ofera produse de calitate, apartinand unor marci consacrate in domeniu. Iar daca vorbim despre tabla faltuita de la Amalind, vorbim despre tabla marca Lindab.

Amalind a reusit sa se impuna pe piata din Romania atat datorita produselor comercializate, produse de calitate, rezistente si estetice, cat si datorita colaborarii sale cu Lindab, parteneriatul dintre aceste 2 companii fiind fructuos de ambele parti.

Insa Amalind nu iti pune la dispozitie doar produsele printre care se numara si invelitorile din tabla faltuita pentru un acoperis modern, ci se ocupa si de montarea acestuia la standarde ridicate de calitate. Echipa Amalind are experienta vasta in domeniu si stie cum sa abordeze problema indiferent de inclinatia acoperisului, obtinand o lucrare de calitate, rezistenta si durabila.

Pentru personalizarea serviciilor in functie de necesitatile tale, Amalind iti ofera si consultanta in domeniu pentru ca tu sa faci cea mai inspirata alegere pentru tine si familia ta.

Invelitori tabla faltuita de la Lindab

 

Acoperisul faltuit pe care ti-l propune Amalind are la baza tabla plana Lindab Seamline al carei potential estetic este de neegalat. Acest gen de tabla de la Lindab se adapteaza perfect oricarei situatii, iar acoperisul casei tale se poate bucura de un material estetic si rezistent, modern si calitativ.

Care sunt avantajele invelitorilor din tabla faltuita de la Lindab? Amintim de:

– expresie arhitecturala placuta si pentru cladirile mai vechi, dar si pentru cele noi;

– pret de achizitie scazut;

– costuri mici de intretinere;

– prezinta durabilitate;

– tabla faltuita este maleabila, permitandu-ti sa o prelucrezi dupa necesitati;

– are un aspect deosebit de frumos;

– poti alege forme, dimensiuni si culori diferite;

– nu corodeaza;

– este ideala pentru acoperisurile de mari sau mici dimensiuni;

– sunt o solutie armonioasa pentru acoperirea caselor.

Nu conteaza ca vrei sa-ti acoperi propria locuinta, o pensiune, o casa de vacanta, o biserica sau un spatiu comercial, invelitorile din tabla faltuita de la Lindab iti sunt oferite de catre Amalind la preturi accesibile.

Acest gen de invelitori sunt realizate din otel zincat la cald, ceea ce le confera rezistenta sporita, durata de viata mare, proprietati anticorozive si rezistenta la infiltratii. Astfel, invelitorile din tabla faltuita propuse de Amalind sunt o investitie rentabila, care va dura zeci de ani.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege invelitori tabla faltuita de la Amalind. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si serviciile Amalind? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0723-538.525 si 0722-571.836 sau trimite un e-mail pe adresa office@amalind.ro.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare