articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Acoperis casa de la specialistii Acopero

Acoperis casa de la specialistii Acopero

🕔30.Aug 2016

Specialistii in aceste acoperisuri de casa de tip verde sunt acele pesoane care trebuie consultate si de ale caror sfaturi se tin cont indeaproape fiind urmate , atunci cand este vorba de proiectarea cat si de executia acoperisului caselor de felul acesta.

Tipul vegetației poate fi ales chiar si în mod greșit.

Pentru dezvoltarea ce se poate face în condițiile care sunt cele mai bune este vegetația sănătoasa care urmeaza popularea, pentru zeci de ani, acoperișul sau terasa trebuie alease cu mare atenție tinand cont incluisv de criterii, cum ar fi spre exemplu de:

  • tipul sistemului de acoperiși verde , adica extensiv, sau intensiv ori semiintensiv;
  • speciile plantelor vor fi puse pe acoperiș ;
  • grosimea substratului si a unghiul specific de înclinație;
  • clima, cat si microclima pe care o are amplasamentul, cat si condițiile extreme ce pot aparea cum este seceta ori gerul si variațiile specifice ale temperaturilor între anotimpuri;
  • direcția ce in mod frecvent o are vântul si frecvența pe care o au precipitațiile;
  • gradul specific de poluare al zonelor cu posibilitatea apariției ploilor acide, a acelor cantitatii de praf suspendat si metale grele.

Atunci camd sunt neglijăte condițiile ce sunt considerate de catre specialisti importante, in acest caz vegetația ce se afla pe acoperișul casei de tip verde se poate veșteji , iar plantele nu se vor dezvolta corespunzător, iar aspectul acoperisul va fi dezolant, in felul acesta, dezideratul ca acoperișul verde să poata ajunge un mediu ecologic nu o sa fie atins.

Design-ul urmat de execuția facuta neglijent

In dese randuri, cu toate ca execuția acoperisului poate respectă regulile specifice de siguranță, aspectul final al acoperișului verde va lasă de dorit si o sa arăte faptul ca un spațiu lăsat în voia sorții.

Concesiile estetice, in cazul in care sunt facute, trebuie in mod constient asumate atunci cand buget e unul auster, insa cand este vorba de functionalitatea acoperisul, aici nu trebuie facuta nici un fel de concesie .

Avand o experienţă vastă în acest domeniu al proiectarii şi al amenajarii acestor acoperişuri de casa de tip verde , acele companii ce sunt din acest domeniu si in acelasi timp specialistii, sunt la dispoziţia oricarui client avand consultanță si in acelasi timp cu informatii de specialitate in scopul de a realiza acoperişurile şi terase verzi, incepand din faza lor privind proiectarea astfel incat clientul să poata beneficia de acele soluții care sunt dintre cele mai bune, sunt optime la fiecare proiect in parte al acestui acoperiș verde.

Specialistii pot realiza la cheie, întreține pe termen lung aceste acoperișuri cat si terase verzi, intensive și deasemeni extensive, utiliznd materiale de construcții durabile, cu rulouri avand vegetație care este in mod special cultivata ca sa aiba un astfel de acoperiș verde de tip extensiv sau de tip intensiv ori unul care e de tip peisaj. Fiecare dintre aceste amenajari ale acoperișurilor verzi ce e realizat de catre profesionisti, va avea cu certitudine un raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, astfel oferind clientilor diverse soluții de sistem ce sunt de tip terasă verde , adaptate in mod specific la orice proiect.

Aceste acoperişuri ce sunt construite cu ajutorul si suportul specialistilor, au avantaje multe din punctul de vedere ecologic, financiar, de mediu si deasemeni practic.