articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Absorbanti industriali de la EcoQuality Service!

Absorbanti industriali de la EcoQuality Service!

🕔01.Aug 2014

64d91162e29068274d1206303ef27d2dDaca esti in cautarea unor absorbanti industriali eficienti, EcoQuality Services furnizeaza astfel de produse de cea mai buna calitate, prin colaborarea cu Lubetech. Cu o gama ampla de absorbanti industriali nu trebuie sa iti mai faci griji pentru scurgerile industriale de lichide sau micile accidente. Compania iti pune la dispozitie aceste produse special concepute pentru uz industrial, sub forma de granule ambalate in saci de 20 sau 30 de litri. EcoQuality Services comercializeaza o gama variata de absorbanti, conceputi pentru absorbtia si retinerea produselor petroliere si a altor lichide de pe suprafetele de lucru, de pe suprafata apei si a solului, drumurilor si altele. Daca s-au produs contaminari sau accidente cu produse petroliere si chimice, EcoQuality Services ofera solutii pe care te poti baza pentru decontaminarea si curatarea suprafetelor. Solutiile tehnologice oferite de Lubetech sunt excelente pentru curatarea suprafetelor interioare si exterioare. Prin colaborarea cu aceasta companie, vei beneficia de absorbanti industriali cu diverse proprietati si moduri de actiune. La un raport avantajos calitate-pret, achizitioneaza absorbanti industriali oferiti de EcoQuality Services, care sunt ideali pentru protejarea mediului de actiunea negativa a produselor petroliere in sol si apa.

Ce nu stiai despre absorbanti industriali?

Granulele absorbante pentru produse petroliere sunt pe baza de argila sau celuloza si sunt fabricate de Lubetech, lider in tehnologia de control a scurgerilor accidentale de produse petroliere sau substante chimice. Acestea au o rezistenta deosebita la zdrobire, chiar si in starea de saturare, si sunt concepute pentru zonele industriale interioare. Se utilizeaza cu succes la absorbtia uleiurilor, lichidelor pe baza de apa, combustibililor, lubrifiantilor si altor lichide industriale. Granulele sunt ecologice si au o eficienta ridicata. Sunt usor de manevrat si sunt un ajutor de baza in cazul scurgerilor sau varsarilor accidentale de lichide industriale. Eficienta de absorbtie este mare, produsele retinand lichidele dupa saturare. Folosirea lor scade riscul de afectare a mediului intr-o proportie mare. In activitatea industriala, accidentele de deversare sau scurgere de substante sunt des intalnite. Combaterea poluarii prezente din cauza acestor accidente se poate realiza prin folosirea prompta a unor absorbanti industriali. Protectia mediului este un punct de interes ce trebuie bifat de orice companie ce lucreaza cu hidrocarburi sau alte produse petroliere. Cea mai buna tehnologie de absorbtie iti este disponibila la preturi excelente prin EcoQuality Services. Aceste produse absorb rapid lichidele industriale, fiind usor de manevrat.

Unde gasesti absorbanti industriali?

Cu sediul in Bucuresti, compania EcoQuality Services ofera servicii complete de curatare a rezervoarelor petroliere, precum si de colectare, reciclare sau eliminare a acestor tipuri de deseuri periculoase. In aceste operatiuni sunt respectate normele de siguranta din domeniu, iar produsele utilizate nu prezinta niciun pericol pentru mediul inconjurator sau sanatatea oamenilor. EcoQuality Services ofera si servicii de curatare a unor recipiente, decopertarea solului si interventii prompte si eficiente in cazurile de poluare. Profesionalismul, vasta experienta in domeniu, personalul calificat si utilizarea celor mai performante echipamente reprezinta aspectele ce recomanda EcoQuality Services ca fiind cea mai buna alegere. Pentru lamuriri suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei EcoQuality Services. Datele de contact ale firmei EcoQuality Services Adresa firmei: Calea Plevnei, Nr. 204-206, sector 6, Bucuresti, cod 060016 Telefon: 0744 377 378 Email: office@eqserv.ro

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de