articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Abil Service: Reparatii electrocasnice in Brasov

Abil Service: Reparatii electrocasnice in Brasov

🕔01.Apr 2014

Daca aveti probleme in utilizarea electrocasnicelor dumneavoastra, sau daca un produs aflat in garantie sau postgarantie nu mai functioneaza corespunzator, puteti beneficia de asistenta de specialitate si de suport tehnic garantat prin servicii de reparatii elecrocasnice Brasov. Aceste servicii sunt asigurate de compania Abil Service, companie ale caror servicii se adreseaza atat locuitorilor din Brasov cat si celor din imprejurimi. Asadar, pentru a invata cum sa beneficiati de depanare electrocasnice, nu ezitati si parcurgeti liniile de mai jos.

Reparatii electrocasnice Brasov, acum la un click distanta

Daca electrocasnicul dumneavoastra s-a stricat intr-un mod inexplicabil si doriti sa il reparati in cel mai scurt timp posibil, ajutorul de care aveti nevoie va este oferit de reprezentantii companiei Abil Service. Acestia pot fi contactati usor si rapid fie prin utilizarea platformei online a companiei, fie prin intermediul datelor de contact ce vor fi prezentate in cele ce urmeaza. Indiferent de solicitare sau de problema pe care o intampinati, Abil Service garanteaza interventii rapide si reparatii chiar la fata locului; desigur, aceste aspecte depind in primul rand de natura problemelor intalnite in etapa depanarii electrocasnicului defect.

Perioada de reparatie variaza in functie de problema depistata. Daca aceasta problema este minora, atunci reparatia va fi asigurata la fata locului; in caz contrar, electrocasnicul dumneavoastra va fi transportat la sediul companiei unde o echipa de specialisti se va asigura de service-ul acestuia. Daca sunt necesare piese de schimb ce nu se afla pe stocul firmei, atunci durata de reparatie va dura in functie de durata la care piesele respective vor fi livrate.

Preturi accesibile pentru reparatii electrocasnice Brasov

Aceste servicii se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice din Brasov si din imprejurimi. In acelasi timp, Abil Service dispune de parteneriate cu cei mai importanti distribuitori si producatori de electrocasnice din tara si din afara ei, ceea ce inseamna ca reparatiile pentru electrocasnice pot fi efectuate atat pentru produse aflate inca in garantie, cat si pentru electrocasnice mai vechi ale caror perioade de garantie au expirat.

Preturile practicate de Abil Service sunt avantajoase, tarifele variind in functie de tipul electrocasnicului, de natura problemei si tipul pieselor necesare a fi inlocuite. Fiecare operatie de service este oferita cu garantie proprie, asadar, va puteti increde in calitatea cu care personalul Abil Service isi intampina clientii. Astfel, prin intermediul acestei companii, puteti acum repara electrocasnicul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Dupa cum am si specificat deja, pentru a contacta sau solicita interventia si ajutorul personalului Abil Service pentru asigurarea de reparatii electrocasnice in Brasov, nu trebuie decat sa accesati paltforma online a companiei. Similar, puteti comunica in mod direct cu specialistii Abil Service prin utilizarea datelor de contact ce sunt listate in finalul articolului de fata.

Abil Service, date de contact

Adresa:Str Uranus nr 21 sc b Sc Abil Service SRL cui 30606956
Vodafone 0727650082 Orange 0748 524 308
Cosmote 0763 452 320

Articol oferit prin intermediul retelei 2biz.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.