articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
AB Calipac te asteapta cu ambalaje carton potrivite gusturilor tale !

AB Calipac te asteapta cu ambalaje carton potrivite gusturilor tale !

🕔17.Jan 2016

In cazul in care aveti nevoie de ambalaje carton pentru diverse produse alimentare sau cadouri pentru cei dragi, AB Calipac este furnizorul decare aveti nevoie. Aici puteti gasi o gama variata de ambalaje, de la cutii pentru ciocolata si produse de cofetarie/patiserie, pana la cutii cadou carton tare, plasute de cadou sau cutii de prezentare. Acestea sunt realizate din carton personalizat in functie de preferinte si necesitati, produsele fiind extrem de atragatoare.

Deoarece traim intr-o lume in care ambalajul face diferenta, fiecare detaliu conteaza atunci cand incercati sa va promovati produsele intr-o maniera cat mai eficienta. La AB Calipac gasesti ambalaje carton pentru produse alimentare si non-alimentare la cele mai bune preturi, ce va pot fi furnizate in cel mai scurt timp. Infiintata in 2001, aceasta companie este specializata in productia de ambalaje din carton duplex, ambalaje din hartie , dar si ambalaje din plastic transparent.

Ambalajele fabricate aici sunt potrivite atat pentru produsele alimentare, cat si pentru cele din alte domenii, precum: ambalaje pentru flori, ambalaje pentru cadouri, sectorul vestimentar, marturii si multe altele. La cerere, aceasta companie poate realiza si ambalaje personalizate, indiferent de domeniul pentru care sunt necesare. Experienta si pasiunea pentru frumos stau la baza unor ambalaje de calitate, personalizate cu stil.

Ambalaje de carton – avantaje

Cartonul provine din prelucrarea materiilor prime vegetale precum lemnul de brad, plop, pin, fag, stuful, paiele de cereale, etc. Spre deosebire de hartia obisnuita, cartonul este mai gros si mai compact, flexibilitatea fiind mult mai redusa. In prezent exista numerosi producatori de carton , iar inovatiile din acest domeniu sunt tot mai numeroase. In plus, cartonul este un material ecologic,nu este toxic si este reciclabil, dat fiind ca suntem tot mai preocupati de protejarea mediului inconjurator.

Aceste ambalaje carton sunt usoare, igienice, flexibile si sunt ideale pentru pastrarea alimentelor. In mod natural, cartonul se caracterizeaza prin rigiditate si o rezistenta crescuta la grasimi, acizi, hidrocarburi etc, mai ales ca hartia poate fi tratata prin acoperire si laminare. Cartonul reprezinta si o metoda excelenta de a face publicitate, intrucat acesta poate fi tiparit si personalizat asa cum doriti.

Cutii de carton sunt cele mai utilizate ambalaje, acestea fiind disponibile intr-un n umar variat de forme, dimensiuni, culori, texturi etc. In functie de produsul ce urmeaza sa fie ambalat, cartonul poate fi adaptat si personalizat pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Asadar, produsul dumneavoastra va avea un ambalaj deosebit de atragator, rezultatul fiind pe masura asteptarilor dumneavoastra.

AB Calipac, un furnizor de ambalaje carton serios!

Daca sunteti interesati de un furnizor de ambalaje carton, AB Calipac este un lider incontestabil in ceea ce priveste furnizarea ambalajelor. Produsele pot fi utilizate cu precadere in sectorul aliementar, dar sunt potrivite si pentru domeniul industrial, vestimentar si altele. Cartonul este obtinut din materie prima de calitate si este prelucrat si personalizat astfel incat sa protejeze si sa metina in conditii optime continutul acestuia. Pentru detalii, accesati www.abcalipac.ro !

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se