articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
AB Calipac-Pungi cadou, frumusetea sta in detalii!

AB Calipac-Pungi cadou, frumusetea sta in detalii!

🕔20.Oct 2015

Simpatice, sobre sau pretioase prin design sau prin mesajul pe care il poarta, pungile cadou sunt detaliu de care ai nevoie pentru a impresiona atunci cand oferi un dar. Practic, punga de cadou reprezinta ¨ambalajul¨ surprizei sau, mai bine zis, imaginea exterioara a gestului in sine. Asadar, pentru ca impactul vizual sa fie unul garantat si de bun augur, alege inspirat, mizeaza pe culori si pe texturi deosebite.

Pungi cadou in zeci de variante, culori si forme, gasesti in oferta AB Calipac, societate de origine romano-franceza ce are ca principal obiect de activitate productia unei game impresionante de ambalaje dedicate promovarii eficiente si cu mult bun gust a mai multor tipuri de produse.

AB Calipac comercializeaza pungi cadou  in nu mai putin de 16 nuante si multiple variante de confectionare. Poti opta pentru pungi cadou plastifiate mate sau lucioase, pungi cadou cu panglica satinata sau snur din bumbac pe post de maner, pungi cadou cu sau fara fereastra transparenta pentru vizibilitatea produsului impachetat. Indiferent de alegerile tale, AB Calipac iti garanteaza pungi cadou cu o estetica deosebita si de o calitate fara cusur.

Oferta AB Calipac se adreseaza, in special, firmelor care aleg sa ofere angajatilor, colaboratorilor sau clientilor cadouri corporate, ambalate frumos!

Pungi cadou-Impacheteaza frumos, daruieste din suflet!

Cadouri, cadouri, cadouri! Totul se rezuma la cadouri. Fie ca oferi un cadou la o aniversare, la o petrecere cu mare staif, la o nunta sau intr-o zi aparent banala, este important sa respecti cateva mici detalii. Unul dintre acestea este ambalajul.

Exista persoane creative care mizeaza pe originalitatea cadourilor imachetate cu te miri ce panglici, dantele, ursuleti si alte ¨artificii¨ estetice. Cei mai multi prefera insa pungile de cadou. Motivul: sunt mai practice, mai putin migaloase si au, de regula, acelasi impact vizual.

De ce pungi cadou si nu alte ambalaje?

Pungile de cadou exista in variante aproape nelimitate. Vesele, cu imprimeuri florale sau gemetrice, personalizate cu logo-uri, imprimate cu texte haioase, pungile de cadou impresioneaza, in primul rand, prin varietate. Practic, nu exista cadou pentru care sa nu gasesti o punga pe masura!

In ciuda aspectului aparent fragil, pungile de cadouri sunt rezistente in sensul ca, pot fi introduse obiecte de greutati si forme diferite, cu sau fara muchii ascutite. De fapt, greutatea cadourilor reprezinta primul aspect de care trebuie tinut cont in alegerea pungilor. Un al doilea criteriu este volumul cadourilor , urmat de durata de utilizare (daca se utilizeaza sau nu in mod repetat de catre beneficiar).

De unde comanzi pungi cadou in nu mai putin de 16 nuante?

Daca mizezi pe aspectul desavarsit al cadoului, consulta oferta AB Calipac si comanda din gama variata de pungi cadou. Pungile puse la dispozitie impresioneaza prin detalii impecabile dar si printr-o cromatica cel putin interesanta. Poti miza pe originalitatea culorilor vibrante, insa la fel de bine poti opta pentru rafinamentul negrului. Pentru un efect  ¨wow¨, specialistii AB Calipac iti recomanda mix-ul culorilor. De asemenea, ai libertatea de a alege si dimensiunile pungilor.

AB Calipac asigura pungi cadou pentru evenimente de la A la Z, incepand cu cele formale si termaniand cu cele care tin mai putin la ¨eticheta¨. Consulta intreaga oferta in materie de pungi cadou pe  www.abcalipac.ro