articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
4 tipuri de ceara traditionala de la EpilatPRO.ro

4 tipuri de ceara traditionala de la EpilatPRO.ro

🕔08.Jan 2015

Doamnelor si domnisoarelor, inca este iarna si va mai puteti ascunde in spatele pantalonilor, insa de cum va da caldura, rochitele si fustitele vor fi un must have. Iar daca vreti sa va incercati norocul acasa, singure sau cu ajutorul celei mai bune prietene, ceara traditionala si toate ustensilele necesare unui epilat ca la carte nu trebuie sa va lipseasca.

Elogiu pentru ceara traditionala

 

Ma intreba acum vreo luna o mica domnisoara de 9 ani de ce trebuie sa se epileze femeile. Ce raspuns poti sa-i dai unui copil si, mai mult decat atat, unei femei in devenire de raspunsul tau depinzand modul in care ea va percepe aceasta operatiune cand va fi mare si la randul ei se va epila?

Sa-i zici ca treburile stau astfel deoarece barbatilor le plac femeile epilate? Sa-i zici ca asa este moda si femeile chiar au ajuns sa iubeasca durerea si sa fie de-a dreptul masochiste? Sa-i zici ca natura a gresit cand a inzestrat femeia cu mai mult par pe picioare decat pe unii barbati si, ca atare, ea fie trebuie sa se ascunda, fie sa se epileze?

Nu, nimic din toate acestea nu trebuie sa ajunga la urechile micii domnisoare. Raspunsul corect ar trebui sa scoata vinovata Mama Natura. Cum asa? Pai ea a inzestrat omul, si femeie, si barbat, cu pilozitate corporala ca masura de protectie – impotriva frigului, a infectiilor si a bacteriilor. Doar ca ea, Mama Natura, a cam uitat ca au trecut sute de mii de ani de cand a trait pe acest Pamant Omul de Neandertal si ca omul modern a inventat hainele.

Astfel ca daca esti una dintre acele doamne sau domnisoare care se “bucura” de o pilozitate mai mult sau mai putin excesiva, ceara traditionala iti intinde o mana de ajutor. Inghite in sec, nu ai ce-i face, in timp nu vei mai simti durerea, ba daca stai sa te gandesti bine, femeile practica aceasta operatiune de mii de ani. Stii cum se zice, daca-i musai, cu placere!

De unde cumpar ceara traditionala?

 

Ceara pentru epilat, ceara traditionala, intalnesti la tot pasul, insa calitatea difera. Pentru a fi sigura ca ai facut o achizitie buna, EpilatPRO.ro este magazinul online de care ai nevoie. Aici vei gasi mai multe variante de ceara traditionala, dupa cum urmeaza:

1. Ceara traditionala la tavita;

2. Ceara traditionala ambalata in tuburi de plastic;

3. Ceara traditionala avand forma de discuri;

4. Ceara traditionala ambalata in pungi de cate 1 kg.

Ceara traditionala din magazinul online EpilatPRO.ro este adusa din import, iar calitatea este net superioara. In plus, si diversitatea iti face cu ochiul, dar si preturile mai mult decat atragatoare. Ceara traditionala are in compozitie ceara de albine si, adesea, este elastica, necasanta, fiind indicata pentru orice tip de piele, de la cea normala si pana la pielea sensibila, neexistand riscul de a te arde.

Pentru picioare catifelate, picioare frumoase si suple in orice sezon, ceara traditionala de la EpilatPRO.ro este o solutie avantajoasa pentru tine. O gasesti la gramaje diferite, avand forme si culori diferite, compozitii si texturi variate pentru toate clientele.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege ceara traditionala de la EpilatPRO.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele EpilatPRO.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-128.520 si 0724-128.540 sau trimite un e-mail pe adresa office@epilatpro.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori